Thuiskomen achter jouw bureau

Een bedrijf met een goede naam en uitstraling is een bedrijf waarvoor iemand graag werkt, waarop hij/zij trots is! Dit uit zich in 1001 dingen, het imago, de infrastructuur en de kwaliteit die men levert. Maar hoe ga jij als werkgever jouw werknemers gelukkig houden?

The Fungroup probeert met een efficiënte werkomgeving waarin de look and feel in lijn staan met het imago van het bedrijf hun werknemers thuis te laten voelen in een huiselijke sfeer. Hopelijk kan je er iets uit opsteken!

 

Een inspirerende omgeving

The Fungroup creëerde een stek vol warmte en gezelligheid, een plek waar de werknemers centraal staan en waar het beste van zichzelf naar boven kan komen. Zo bestaat het kantoor uit een grote open ruimte om een harmonie tussen verschillende afdelingen te behouden en een efficiënte werking te garanderen. De huiselijke sfeer die terugkomt was een belangrijk punt, want uiteindelijk moet het personeel zich thuis voelen op een plaats waar ze vaak meer tijd spenderen dan in hun eigen huis.

 

 

Voor ieder een ruimte naar zijn/haar hart

In een bedrijf doen zich verschillende situaties voor, werknemers hebben daarom ook verschillende verlangens. Het éne moment is er nood aan een ruimte die barst van de creativiteit, vervolgens een muisstille ruimte waarin men niet gestoord mag worden. Bij The Fungroup uitte dit zich in een koffieruimte voor de rust, een creatieve lounge voor brainstormsessies, een geluidsdichte Skyperoom voor buitenlandse meetings en een keuken met de nodige ontspanningsmogelijkheden.

 

 

Ontspanning na inspanning

De work-life balance is een veelgehoorde term tegenwoordig, maar hoe steun je jouw werknemers nu daarin? The Fungroup hecht veel belang aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarom gaan ze zelfs nog een stapje verder. Zij bouwen een fitnesszaal waarin een personal trainer aanwezig is! Voor The Fungroup is het belangrijk om werknemers niet enkel op professioneel vlak te verbinden maar ook op gebied van ontspanning waardoor werknemers niet enkel collega’s zijn, maar ook echte vrienden worden.

Hecht jij ook veel belang aan gelukkige en gezonde werknemers, maar is een fitness over-the-top voor jou? Dan is een teambuilding waarschijnlijk de ideale oplossing om jouw werknemers aan één zeil te laten trekken!

Inspiratie nodig voor gelukkige werknemers, ontdek onze teambuildings hier!

fungroup.be/the-fungroup/teambuilding/