The Fungroup is een gevestigde waarde in de evenementenbranche en verhuurt allerlei extreme en speciale attracties, podia voor evenementen, tenten, festivals, tv-producties, … We verhuren met andere woorden een ‘world of fun’. Kwaliteit en veiligheid wordt hierbij hoog in het vaandel gedragen. In de evenementenwereld werk je met flexibele uren waarbij alles uit de kast wordt gehaald om de klant een totaalbeleving te bezorgen.

ATTRACTIEBEGELEIDER (M/V)

Begeef jij je graag in het evenementenlandschap, op veel diverse locaties en tijdens exclusieve gelegenheden? Deins je er niet voor terug om fantastische projecten op te bouwen met oog voor detail? Wil jij het enthousiaste en vriendelijke aanspreekpunt voor onze klanten op locatie zijn? Dan ben jij de geknipte persoon!

TAKENPAKKET

  • begeleiden van de deelnemers bij diverse attracties (van opblaasbare structuren tot kraanactiviteiten, van car-dropping tot klimwanden, met andere woorden: alles wat valt onder opblaasbare attracties, grote en kleine attracties, zie www.fungroup.be/attracties)
  • op- en afbouwen van verschillende evenementen en teambuildingactiviteiten rbraderijen, openingsevents van bedrijven, festivals, diverse tv-programma’s, opendeur- en familiedagen, kustacties, buitenlandse tours, enz.)
  • ondersteuning bieden bij tv-producties en promotietours

PROFIEL

  • je bent min. 18 jaar oud
  • je doet je job met een glimlach: spontaan, klantvriendelijk en gemotiveerd
  • je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid
  • je bent niet bang om de handen vuil te maken
  • je bent geen klokkenkijker (vaak ’s morgens vroeg vertrekken en laat terug thuis, soms lang onderweg van en naar diverse evenementen)
  • je hebt min. een rijbewijs b (b+ of een ander rijbewijs is zeker een meerwaarde!)

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Je werkt in een jonge, dynamische en creatieve werkomgeving. Wij bieden jou een full time betrekking met aantrekkelijke verloning in functie van je kennis en werkervaring.